team

Iluminem-se e deixem irradiar a vossa Luz para que ela alcance os mais recônditos cantos onde a escuridão ainda prevaleça.

SaLuSa de Sirius 23-12- 2011

Followers

Wednesday, June 6, 2012

BULGARIAN - SaLuSa 01.06.2012
Abraços cheios de Luz dos vossos irmãos e irmãs, que do alto vos observamСаЛуСа 1-ви юни 12

г Съобщение до Двама Служители на Светлината от нашата Група 

С всеки ново настъпващ ден, ние подновяваме надежда и вълна от Любов, която ви изпълва . 

Скъпи/Скъпа Д. И всички вие, обичани Служители на Светлината, ние знаем че преживявате някои трудни моменти дълбоко в сърцата си, и въпроси за истинското ни съществуване са подтискали дори и някои от вас и дори те да не са били осветени от истината ние ги виждаме в някои сърца. 

 ... 


Ние се надяваме също да преминете този етап, който е част от вашата еволюция както ние твърдим това ще са последните опити на тъмнината да ви да държи под контрол. 

Д., моля предай сигурността/увереността си на всички Служители на Светлината и фи приеми с Любовта си. Кажи им че съм много благодарен/благодарна за работата им.

Знаем че мнозина от вас очакват промени от дълго време и на тези които работят за светлината от доста време, е нормално да се чувстват уморени когато се завръщат на края на пътешествието си. Всъщност, беше трудно пътешествие и сега ще пожънете сладките плодове на труда си. 

Д., ние нам за втрешната ти болка, душевна и физическа, но това е то, това е доказателството което можеш да дадеш, че Светлината може да бъде носена високо дори и под напрежение от физическа и психическа болка. Запази Вярата и Надеждата си, всички наши обещания ще бъдат изпълнени и на края на тази година, всичко ще бъде изяснено от Законът на Благоволението който ще те пегърне. 

Моля не се обезкъражавай и се довери на сърцето си, то е Източника на цялата истина. Понякога се тревожим когато видим тъмнината да ви напада, но в същото време имаме вяра че вие сте способни да се въздигнете като Феникс ... 

Аз прочетох съобщението което остави за Габриел, там ти също молиш за присъствието ни. Знай че ние винаги сме на твое разположение и ако преди все още не сме го правили то е поради заповеди от Високата Хиерархия и ние ги уважаваме много.

Ще дойде ден когато няма да имаме нужда от тези красиви канали на Светлина за комуникация, това са подготвени да бъдат гласовете на духовният свят. Вярвай че всичко е наред и че по никакъв начин не си бил/а изоставян/а.

Ще ми направиш ли услуга? Прегърни моята мила П. И и кажи че болката ще приключи и когато се появи, тя ще бъде изумена и безмълвна, когато осъзнае че всичко е било голям подарък от Бог за пътешествието, и всяко вътрешно и външно нараняване е обогатило израстването и е служило за пример на другите души които я заобикалят. Моля, предай и прегръдката ми.

Скъпи Габриел, аз съм много благодарен/а и отново съжалявам но не можах да говоря следобед когато ме повика в мислите си. По това време ние вършехме дейности за които ти все още не знаеше, но ще ти бъдат обяснени. Моите изкренни извинения ... 

Искам да знаете че обичам всеки един от вас. Знайте че любовта ми към вас е безкрайна и искам да ви я дам с цялото си сърце. 

Аз съм СаЛуСа от Сириус, и мога да ви уверя че очите ви на Земята да мои, като сега можете да наблюдавате чрез очите на Любовта и да разберете че всичко около вас е най – красивто творение на Върховният Създател. Бъдете в мир, останете в Светлината. 

Предадено чрез: Gabriel 

Превод:R&R Canalizador: Gabriel
Webpage: Sementes das Estrelas


No comments:

Post a Comment

RICHARD DOLANTRANSCRIÇÃO DESTE VIDEO EM PORTUGUÊS AQUI

Sirius
Transição Planetária

Transição Planetária
click image

VOLUNTÁRIOS DA LUZ

Procuramos voluntários para postar mensagens nestes blogs (http://peacelovelove.blogspot.com/) De preferência com alguma experiência em postagem. Por favor, contactar curadora64@gmail.com. Atenciosamente A Coordenação

GFL BY MIKE QUINSEY

GFL BY MIKE QUINSEY
click image

Bill Wood – Project looking Glass

A Mass Meditation / Creative Visualisation For The Opening Ceremony of the Olympic Games 2012

Arco-Íris de Amor e Gratidão

Thank You to All

Petição divulgação III


prglogow.gif (8198 bytes)

Notificação do PRG - Petição da Divulgação III


QUALQUER PESSOA DE QUALQUER NAÇÃO PODERÁ ASSINAR ESSA PETIÇÃO.

http://wh.gov/8wh

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012  - click image

http://gffreepages.blogspot.com/2012/03/english-our-galactic-family-graham.html


Invitation to the Galactic Federation to Help Us

THRIVE MOVEMENT