team

Iluminem-se e deixem irradiar a vossa Luz para que ela alcance os mais recônditos cantos onde a escuridão ainda prevaleça.

SaLuSa de Sirius 23-12- 2011

Followers

Friday, April 27, 2012

SWEDISH - Ashtar Command 26:04:2012

Ashtar Command, 26 april, 2012Via Gabriel 

Allt eftersom dagarna går kan vi se förväntningarna växa i hjärtat på Ljusarbetarna. Vi kan se oron växa hos er alla och allt vi kan prata om nu är att denna oro kommer att dämpas, i och med avslutningen av de utlovade händelserna, de följande dagarna. 

Vi känner oron från er alla. Vi älskar hur ni sprider information över hela planeten och vi kan tala om att den kärlek som strömmar ut från era hjärtan är grundläggande för planetens höjning, och det gör vårt arbete ännu mer givande. 


Vi påstår att under de följande dagarna kommer Jorden att bli bombarderad av soleruptioner, och som en följd av detta kommer alla invånare på planeten att få motta massor av energi i sina kroppar. Denna våg av energi kommer att ytterligare påskynda processen med justeringen ert DNA. Vi vill också nämna att dessa vågor av energi inte kommer att orsaka er smärta, såvida ni inte har låga energinivåer. Av det skälet ber vi er att hela tiden höja era vibrationer till frekvenser, som är förenliga (kompatibla) med dem som kommer in till Jorden. I dessa fall, är susningar/tinnitus i öronen ett av de vanligaste symptomen såväl som ett visst tryck inuti huvudet. Detta är en del av frekvensjusteringen. 

Ni bör nu meditera mer och försöka stänga ute omvärlden. Gå in i er själva och fundera noga på Kärlek och Ljus i avsikt att harmonisera med allt omkring er. Att det blir fred på Jorden beror inte på vår ankomst, det beror på hur ni tänker och uttrycker dessa tankar, och idag blir de verkliga nästan omedelbart. Vår ankomst kommer att bli ett positivt komplement till er önskan om förändring i er värld. Det är detta vi talar så mycket om; vi kan bara komma till er om ni bestämmer så. Vi respekterar er fria vilja och det har vi alltid gjort klart för er. 

Vi kan se hopp i era hjärtan och vi är här för att tala om att ni inte kommer att bli besvikna. Tiden i er värld fortsätter att accelerera och det är frukten av det Blå Folkets (Blue People) arbete, som har anslutit sig till oss i detta stora uppdrag för Ljuset. 

Älskade ni från planeten Jorden, detta är en möjlighet för er alla. Vi har kommit för att kärleksfullt visa er vilka underbara varelser ni är, och att vi också är er familj som vill återknyta vårt nära umgänge. Vi är era bröder och systrar och vi vill att ni ska veta att var och en av er har en massa att göra innan Uppstigningen. 

Under veckan för Avslöjandet (Disclosure) kommer vi att ha mycket att göra och vi kommer att behöva varenda en av er. Strax efter Avslöjandet kommer tusentals frågor att ställas och det kommer att leda till kalabalik i media, som kommer att vara inriktat på betydande spektakulär information om vår närvaro. 

Förvänta er inte vår omedelbara landning efter Avslöjandet, utan inrikta er på att förbereda er familj och era vänner, som fortfarande inte förstår meningen med vår närvaro. Ni måste förklara för dem att vår närvaro är fredlig och att ingenting kommer att bli påtvingat dem, som så många fortfarande försöker sprida ut. 

De mörka tjänarna spelar ut sina sista kort i ett försök att fläcka bilden av president Obama. I detta avseende vill vi göra det helt klart att han är en Ljusarbetare och han slåss modigt i buren med de vilda odjuren. Han gör bra ifrån sig och vi känner oss trygga med att lägga Avslöjandet i hans händer. 

Ni kommer att ha några hektiska veckor framför er och vi kan berätta att de Galaktiska händelser som förutses för nästa månad kommer att ytterligare öka aktiviteterna i er värld. 

Än en gång, kom ihåg att var och en av er tillför en ofantlig kapacitet eftersom ni har blivit förberedda i förväg. 

Vi vill också varna er för desinformation som kan bli lanserad i era media, förmodligen propaganda emot den Galaktiska Federationen/Ashtar Command och dessa bör bli analyserade med hjärtat, eftersom hjärtat är det som ger er visshet om sanningen som vi talar om, att vi inte har kommit i avsikt att invadera er och följaktligen inte heller för att angripa er fria vilja. Lita på att Guds Kärlek omsluter er värld och de som tror att vi är ett hot misskrediterar Skaparens Kärlek. 

Ni måste veta vid det här laget att vi har hög teknologi och om vi vill invadera och dominera er värld, skulle vi inte redan ha gjort det i så fall? Vi refererar till det för att ni ska reflektera och förstå att vi kommer i fred och vi vill bara ert allra bästa. 

Efter vår återförening kommer ni att förstå att ni verkligen är från stjärnorna och ni kommer att vilja återvända till dem. Vi är er framtid. Vi är er familj från Stjärnorna. Vi är ni.

Var i Ljuset 

Kanaliserat av Gabriel.


Översättning Ulla Krogh 

No comments:

Post a Comment

RICHARD DOLANTRANSCRIÇÃO DESTE VIDEO EM PORTUGUÊS AQUI

Sirius
Transição Planetária

Transição Planetária
click image

VOLUNTÁRIOS DA LUZ

Procuramos voluntários para postar mensagens nestes blogs (http://peacelovelove.blogspot.com/) De preferência com alguma experiência em postagem. Por favor, contactar curadora64@gmail.com. Atenciosamente A Coordenação

GFL BY MIKE QUINSEY

GFL BY MIKE QUINSEY
click image

Bill Wood – Project looking Glass

A Mass Meditation / Creative Visualisation For The Opening Ceremony of the Olympic Games 2012

Arco-Íris de Amor e Gratidão

Thank You to All

Petição divulgação III


prglogow.gif (8198 bytes)

Notificação do PRG - Petição da Divulgação III


QUALQUER PESSOA DE QUALQUER NAÇÃO PODERÁ ASSINAR ESSA PETIÇÃO.

http://wh.gov/8wh

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012  - click image

http://gffreepages.blogspot.com/2012/03/english-our-galactic-family-graham.html


Invitation to the Galactic Federation to Help Us

THRIVE MOVEMENT