team

Iluminem-se e deixem irradiar a vossa Luz para que ela alcance os mais recônditos cantos onde a escuridão ainda prevaleça.

SaLuSa de Sirius 23-12- 2011

Followers

Sunday, April 22, 2012

NEDERLANDS - Ashtar Command 19.04.2012

Ashtar Command

19.04.2012

Gegroet door het Ashtar Command,

Jullie leiders hebben het besloten en wij hebben reeds een sleuteldatum voor Disclosure / Onthulling. Onze bondgenoten hebben in deze tijd goed gewerkt om dit succes te verkrijgen.
Wij zijn blij met dit resultaat dat van ons allemaal is. Er zal in de komende dagen door president Obama een communicatie worden gegeven en dit zal veel mensen schokken, welke nog steeds denken dat ons bestaan uit iemands fantasie komt.

We vragen degenen die in onze woorden geloven en die al lang geleden via onze kanalen komen, om dezen te kalmeren.

Er zullen veel vragen moeten worden beantwoord. Er zal een stroom aan mensen komen die  deel willen nemen aan grote politieke conferenties, en uitleg willen over de reden van die lange geheimhouding.

We vragen dat jullie rustig blijven en op God vertrouwen. De juiste maatregelen zullen worden getroffen voor degenen die zulke informatie voor jullie hebben verborgen gehouden omdat het altijd overal wel werd verspreid maar toch weigerden velen om er in te geloven alhoewel er zoveel bewijs voor is.

Onze geschiedenis is op jullie planeet gemerkt door onze gebouwen. Als klein voorbeeldje noemen we Easter Eiland (Paaseiland) …

Onze vingerafdrukken zijn overal en dit is onmiskenbaar. Zij die bij de cabal/kliek horen bedachten een manier om enige verontschuldigingen naar jullie te introduceren, betreffende de aanwijzingen die wij achterlieten toen jullie planeet in quarantaine ging. Een tijdlang zijn hun plannen(van d e cabal) succesvol geweest.

Ieder van jullie heeft een stempel op de geschiedenis, omdat jullie beide kanten dienden. Nu hebben jullie de goddelijke gelegenheid om permanent in het Licht te ascenderen/opstijgen.

Geliefde mensen, de jaren van wachten kwamen tot hun eind en daarmee de vreugde dat de missie tot stand werd gebracht. Nu is er niets om de golf van informatie te stoppen die zich iedere dag over de gehele wereld zal gaan verspreiden.

Denk eraan dat onze aanwezigheid alleen mogelijk zal zijn met jullie “aanbeveling/steun” omdat de planeet van jullie is en wij jullie toestemming nodig hebben om te landen.

We omvatten alles dat jullie door de week is verteld en zeggen opnieuw dat wij op het punt staan om ons te laten zien boven alle Europese steden en we zullen altijd een moederschip dichtbij hebben. We zullen laten zien dat wij een goed georganiseerd team hebben, we werken synchroon en er is niets dat onze uitvoering kan belemmeren.

De duisteren weten al van deze gebeurtenissen maar er is niets dat ons kan stoppen omdat we hogere orders hebben om iedere poging te neutraliseren  die onze vredige presentatie kan benadelen.

In sommige gevallen zullen zij proberen om angst te scheppen door uitzendingen te doen via een tv station en ze zullen vragen om jullie steun voor hun aanval. Sommige mensen zullen hen steunen maar het zal maar een klein aantal zijn vergeleken met de duizenden mensen die ons met open armen zullen opwachten.

Wij komen niet om te vechten en we zullen nooit moe zijn om dit te vertellen. We zullen in vrede komen. Weet dat wij de benodigde technologieën hebben om elke poging te voorkomen, om de duizenden schepen die we hebben, aan te vallen, zonder enig verlies van leven.

We kunnen raketten, raket lanceringen neutraliseren zoals we kortgeleden deden in Korea… We kunnen eenvoudig voorkomen dat bepaalde wapens naar ons worden afgevuurd. Onze bewapening is machtig, maar op geen elke manier zullen we die gebruiken om jullie levens te bedreigen. Besef dat wij Leven respecteren.

Schijnbaar is alles rustig in jullie wereld, heb vrede in je hart als de Schepper het groene licht geeft om deze gebeurtenissen te starten.
Lieve mensen  van planeet Aarde, wij zijn letterlijk bij jullie.

We wachten verlangend op de aankondiging die ons is beloofd, daar we de informatie ontvingen van onze bondgenoten dat het zal zijn op “X”day.

We kijken er naar uit en vragen iedereen van jullie om in het Licht te vibreren omdat  wanneer dit gebeurt, niets de golf van informatie zal voorkomen die zal worden verspreid.


We zenden onze liefde naar elk van jullie op Aarde.
God bless you.  God zegene jullie.

Wij zijn jullie Familie van de Sterren. We zijn allen Een.  
                     
Channeler:  Gabriël .
Omdat dit een bijzondere boodschap was werd gevraagd aan Jean Freer (Nederland) dit te verifiëren. Zij kreeg onmiddellijk antwoord van het Ashtar Command:

Wij de Galactische Federatie van licht en het Ashtar Command zijn blij met jullie opmerkzaamheid en jullie oplettendheid. Luísa en Winny zijn medewerkers van het licht en in verbinding met ons. Door de vele berichten zijn zij oplettender geworden en dat wordt door ons zeer gewaardeerd. Het medium die dit bericht doorgaf was en is verbaasd door de boodschappen die hij zo zuiver mogelijk door krijgt en door geeft.

 Eigenlijk is hij zelf verbaasd over deze grote en indrukwekkende boodschap en blij wilde hij deze delen, dit heeft hij ook gedaan.  Wij bedanken M voor haar oplettendheid en liefdevolle omgang met dit hoogbegaafd en gevoelig medium.

 M en jij F nemen grote verantwoordelijkheid hiervoor. Toch is deze boodschap ontstaan uit een medium met een zuiver kanaal en een verlangend hart. Hij heeft verlangend naar ons geroepen en wij hebben hem geantwoord omdat zijn verlangen het verlangen is van een mens die het lijden wil overstijgen.

 Zeg tegen M en F om deze boodschap de wereld in te sturen. Wij willen hier mee bereiken dat steeds meer mensen voorbereid zijn op de strijd die komen gaat. De tijd is kort en er moet nog veel gebeuren

Vertaling: Winny 

No comments:

Post a Comment

RICHARD DOLANTRANSCRIÇÃO DESTE VIDEO EM PORTUGUÊS AQUI

Sirius
Transição Planetária

Transição Planetária
click image

VOLUNTÁRIOS DA LUZ

Procuramos voluntários para postar mensagens nestes blogs (http://peacelovelove.blogspot.com/) De preferência com alguma experiência em postagem. Por favor, contactar curadora64@gmail.com. Atenciosamente A Coordenação

GFL BY MIKE QUINSEY

GFL BY MIKE QUINSEY
click image

Bill Wood – Project looking Glass

A Mass Meditation / Creative Visualisation For The Opening Ceremony of the Olympic Games 2012

Arco-Íris de Amor e Gratidão

Thank You to All

Petição divulgação III


prglogow.gif (8198 bytes)

Notificação do PRG - Petição da Divulgação III


QUALQUER PESSOA DE QUALQUER NAÇÃO PODERÁ ASSINAR ESSA PETIÇÃO.

http://wh.gov/8wh

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012  - click image

http://gffreepages.blogspot.com/2012/03/english-our-galactic-family-graham.html


Invitation to the Galactic Federation to Help Us

THRIVE MOVEMENT