team

Iluminem-se e deixem irradiar a vossa Luz para que ela alcance os mais recônditos cantos onde a escuridão ainda prevaleça.

SaLuSa de Sirius 23-12- 2011

Followers

Sunday, April 22, 2012

BULGARIAN -- Команда Ащар – 19 април 2012г.

 Команда Ащар – 19 април 2012г.


Поздрави от Команда Ащар,

Вашите лидери решиха и ние имаме ключова дата за Разкриване. Нашите съюзници работиха добре през това време, за да постигнат този успех.

Ние сме доволни от това постижение, което е от всички нас. Съобщението ще бъде дадено от Президент Обама през предстоящите дни, а това ще шокира много хора, които все още мислят, че нашето съществуване е резултат на нечие въображение.

Ние молим тези, които вярват на думите ни, изпращани чрез нашите канали от дълго време, да ги успокоят.

Ще има много въпроси, на които ще трябва да се отговаря. Ще има поток от хора, които ще искат да вземат участие в основни политически конференции, търсейки обяснения на причината за толкова продължителната секретност.


Ние ви молим да останете спокойни и да вярвате в Бог. Ще бъдат взети подходящи мерки спрямо тези, които укриваха такава информация от вас, тъй като тя винаги е била разпръсвана навсякъде и все пак мнозина отказваха да повярват в нея, въпреки че има толкова много доказателства.

Нашата история е отбелязана на вашата планета чрез нашите строежи. Като малък пример ще споменем Великденския остров…

Нашите отпечатъци съществуват навсякъде и това е неоспоримо. Онези, които принадлежат към заговорниците, планираха начин да въведат някои извинения за вас, по отношение на следите, които оставихме, когато вашата планета навлезе в карантина. За известно време плановете им бяха успешни.

Всеки от вас има следа върху историята, тъй като вие служехте на двете страни. Сега имате божествената възможност да се издигате постоянно в Светлината.

Възлюбени мои, годините на чакане дойдоха до своя край и с тях радостта от завършената задача. Сега няма нищо, което да спре вълната от информация, която ще се разпространява по земното кълбо всеки ден.

Помнете, че нашето присъствие ще бъде възможно само с вашето „одобрение”, защото планетата е ваша и ние се нуждаем от вашето разрешение, за да се приземим.

Ние обхващаме всичко, което ви е било казано през седмицата и отново казваме, на път сме да осъществим големи показвания над всички Европейски градове.

Ще летим над основните градове, показвайки се и имайки винаги Кораб – Майка наблизо.

Ще покажем, че сме добре организиран екип, работим в синхрон и няма нищо, което да попречи на работата ни.

Тъмните сили вече знаят за такива събития, но няма нищо, което може да ни спре, защото ние имаме по-висши надеждния да неутрализираме всеки опит, който би навредил на нашата презентация, по мирен начин.

В някои случаи, те ще се опитат да създадат страх чрез излъчвания по телевизията и молейки ви да подкрепите тяхната атака. Някои хора ще ги подкрепят, но това ще е само малка част в сравнение с хилядите хора, които ни очакват с отворени обятия.

Ние няма да дойдем, за да се бием и никога не ще се уморим да заявяваме това. Ние ще дойдем с мир. Знайте, че имаме необходимата технология, за да предотвратим всеки опит за атака срещу хилядите кораби, които имаме, без да причиним загуба на живот.

Ние можем да неутрализираме ракети/ракетни изстрелвания, както наскоро направихме в Корея…Ние просто можем да предотвратим използването на определени оръжия срещу нас. Нашето оръжие е силно, но по никакъв начин ние не бихме го използвали, за да застрашим живота ви. Знайте, че ние уважаваме Живота.

Очевидно във вашия свят всичко е спокойно, моля бъдете с мир в сърцата си, когато Създателят даде зелена светлина за започване на тези събития…

Скъпи Души от планетата Земя, ние буквално сме сред вас.

Ние очакваме с нетърпение обявяването, което ни беше обещано, тъй като получихме информация от нашите съюзници, че това ще бъде в деня „Х”.

Очакваме това с нетърпение и молим всеки един от вас да вибрира в Светлината, защото когато се случи това, нищо няма да спре вълната от информация, която ще се разпространи.

Изпращаме любовта си към всички вас на Земята

Бог ад ви благослови

Ние сме Вашето Семейство от Звездите. Всички Ние сме Едно

Канал: Габриел

Превод :Tauno


Послание на Команда Ащар и Галактическата Федерация на Светлината чрез Джийн Фриър – 22 април 2012г.

Ние Галактическата Федерация на Светлината и Команда Ащар сме щастливи с вашето внимание (острота на наблюдение) и вашия интерес. М. и Ф. са сътрудници на Светлината и са във връзка с нас. Благодарение на всичките многобройни послания, те станаха по-внимателни и това е много оценено от нас. Медиумът, който изпрати това послание чрез себе си беше и е изненадан от съобщенията, които получава и изпраща, колкото може в по-чист вид.

Честно казано, той е изненадан от това голямо и впечатляващо послание и искаше да го сподели с удоволствие. И го направи.

Ние благодарим много на М. за нейното внимание и мило взаимоотношение с този високо надарен медиум. М и ти Ф. поемате висока отговорност за това. И все пак това послание дойде от медиум с чист канал и копнеещо сърце. Той ни призова с неговото желание и ние му отговорихме, защото желанието му е желание на човек, който иска да преодолее страданието. Кажи на М. и Ф. да изпратят това послание в света. Ние искаме да подготвим все повече и повече хора за битката, която ще дойде. Остава малко време, а много неща все още трябва да бъдат завършени.
Превод :Tauno

No comments:

Post a Comment

RICHARD DOLANTRANSCRIÇÃO DESTE VIDEO EM PORTUGUÊS AQUI

Sirius
Transição Planetária

Transição Planetária
click image

VOLUNTÁRIOS DA LUZ

Procuramos voluntários para postar mensagens nestes blogs (http://peacelovelove.blogspot.com/) De preferência com alguma experiência em postagem. Por favor, contactar curadora64@gmail.com. Atenciosamente A Coordenação

GFL BY MIKE QUINSEY

GFL BY MIKE QUINSEY
click image

Bill Wood – Project looking Glass

A Mass Meditation / Creative Visualisation For The Opening Ceremony of the Olympic Games 2012

Arco-Íris de Amor e Gratidão

Thank You to All

Petição divulgação III


prglogow.gif (8198 bytes)

Notificação do PRG - Petição da Divulgação III


QUALQUER PESSOA DE QUALQUER NAÇÃO PODERÁ ASSINAR ESSA PETIÇÃO.

http://wh.gov/8wh

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012

Stephen Bassett Interviewed by Graham Dewyea 5.03.2012  - click image

http://gffreepages.blogspot.com/2012/03/english-our-galactic-family-graham.html


Invitation to the Galactic Federation to Help Us

THRIVE MOVEMENT